5 mar. 2013

In recunoastere 03.03.2013

Posted by Adrian Iordache On 23:53
Am fost duminica 03.03.2013 la o partida scurta de pescuit la dunare in zona Calarasi, mai mult pentru a studia zona si a vedea ce s-a mai schimbat fata de anul trecut. Am luat cu mine doar o undita si o lanseta  si impreuna cu un prieten ne-am pus pe treaba. Am dat pe 2 canale si ne putem lauda cu putina albitura... de dimineata de pe la 9 pana la 12. Vremea superba pentru pescuit, dunarea era crescuta, tulbure si in crestere iar apa avea in jurul a 5 grade. Eh...pentru inceput de primavara eu zic ca merge...


Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!