10 feb. 2013

Prima partida de pescuit pe 2013

Posted by Adrian Iordache On 14:04
Am fost ieri 09.02.2013 la o partida de pescuit la Frasinet insa nu cu prea mari realizari. Am ajuns la Frasinet la ora 8:00 si la 8:30 ne-am apucat de pescuit. Am intrat si cu barca, am sondat zona cu sonarul dar nu am prea avut ce vedea. Pe locul unde am pescuit apa era mica avea undeva sub 1 m, am dat la viermusi si la libelule insa singura "captura" pana la ora 15:00 a fost un carasel.
Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!