7 feb. 2013

Canalul cu apa calda - Cernavoda

Posted by Adrian Iordache On 19:09


Localizare
Langa orasul Cernavoda, jud. Constanta

Cum ajungem la Canalul cu apa calda, Cernavoda

La intrarea in Cernavoda, cum venim dinspre Constanta, dupa centrala atomica, exista o intersectie, cu un indicator , spre "Harsova". Se merge pe acest drum, pana la podul care tranverseaza canalul cu apa calda. Dupa pod se face stanga, apoi ajungem la canal.
Din Bucuresti se ajunge pe Autostrada Soarelui-Cernavoda. Se intra pe podul ce face legatura cu orasul.

Alte detalii despre Canalul cu apa calda, Cernavoda

Pentru a pescui pe canalul cu apa calda de la cernavoda avem nevoie de permisul anpa vizat pe anul in curs. Zona nu este amenajata pentru pescuit, fiecare sta pe unde poate, pescuitul este la liber. Drumul este bun, practicabil pe orice vreme.Speciile de pesti ce se pot prinde sunt cam aceiasi care sunt si pe dunare.In acest canal apa are constant in jur la 15 -20 de grade.

Canalul este foarte populat si va spun ca eu de 3 ani de zile merg constant iarna aici, dar cum eu nimeresc numai in weekend, pe tot malul e plin de pescari si abea ai loc sa intinzi o undita.Sa nu mai spun ca multi dintre ei stau cu cortul cand afara e un ger de cade cioara din pom.

Site search

    Suntem si pe Facebook

    Pentru cei ce doresc sa tinem legatura, sa dezbatem anumite subiecte, sau sa comentam postarile si articolele de pe site, am creat special pentru acest lucru grupul de facebook:

    Abonati-va

    Despre

    Singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri pe malul Dunarii,actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site este pescuitul, satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru dumneavostra conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. Fir Intins!